Siste nytt om Tolvsrød torg

Betonmast Buskerud-Vestfold signert som entreprenør på Tolvsrød torg

Folksom og Coop Norge Eiendom er stolte av å kunngjøre et spennende partnerskap med Betonmast Buskerud-Vestfold for utviklingen av Tolvsrød Torg. Prosjektet representerer et viktig skritt mot å realisere vår visjon om et levende og bærekraftig lokalsamfunn.

Tolvsrød Torg skal bli den nye møteplassen for nærområdet, med et godt tilbud av boliger, butikker, helsetjenester og kontorer. I det første byggetrinnet, som omfatter ca. 9 400 m2, vil det bli 42 leiligheter i variert størrelse fra 40m² til 120m². På bakkeplan vil det bli ny Coop Xtra butikk, apotek, frisør og forretninger. I bygget i front mot Valløveien vil det komme flere helseaktører, blant annet tannlege og legekontor. Det vil bli noe parkering på bakkeplan, men hovedvekten av parkering vil skje i parkeringskjeller. 

Som boligeier på Tolvsrød torg vil du få tilgang til gode uteområder og store, felles takhager. Alle leilighetene får stort innslag av treverk og flere av boligene får høyere takhøyde enn vanlig. Alle leilighetene får i tillegg sin egen balkong eller privat terrasse.

Det blir felles takterrasse på plan 2. på taket til den nye Coop-butikken. Det blir også to fellesterrasser i 4.etasje med mye sol og panoramautsikt til Slottsfjellet og over Oslofjorden.

4652-perspektiv-07_lav-1

– Valget av Betonmast Buskerud-Vestfold som entreprenør underbygger våre ambisjoner om å levere gode prosjekter som gir merverdi til lokalsamfunnet. Vi er overbevist om at Betonmast sin solide erfaring og imponerende portefølje av vellykkede prosjekter gjør dem til den riktige samarbeidspartneren for utviklingen av Tolvsrød Torg, sier Pål Egeland, administrerende direktør i Folksom.

Tolvsrød Torg har en tydelig miljøprofil. Næringsdelen bygges med Betonmast Buskerud-Vestfolds egenutviklede bæresystem Flexiwood, en kombinasjon av treverk vertikalt og horisontale betongdekker og stålbjelker, hvor massivtre-elementer og limtre erstatter stål og betong. Trappe- og heissjakter skal oppføres i massivtre. Prosjektet skal BREEAM-sertifiseres.

– Med Folksom og Coop Norge Eiendom som byggherrer, kombinerer vi deres langvarige engasjement for Tolvsrød og vår ekspertise innen bærekraftig bygging. Prosjektet representerer en felles visjon om å skape et levende lokalsamfunn, hvor vi blant annet bruker utstrakt bruk av treverk for å vise vår dedikasjon til miljøet. Vi ser fram til å realisere Tolvsrød Torg som et samlingspunkt for nærområdet, og ta fatt på dette flotte prosjektet, sier daglig leder Kristian Gjestemoen i Betonmast Buskerud-Vestfold. 

Vi nærmer oss lansering og vi gleder oss til å vise frem prosjektets første byggetrinn. Vi skal etablere et salgskontor på området hvor vi vil invitere alle interesserte til et informasjonsmøte ved lansering av prosjektet. For deg som er nysgjerrig og vil sikre deg ditt nye hjem på Tolvsrød torg, anbefaler vi deg om å melde din interesse ved å registrere deg via linken under. Her vil du motta oppdateringer og informasjon om salgsstart og alt som skjer på Tolvsrød torg fremover.

Sammen med Coop Norge Eiendom, Betonmast Buskerud Vestfold som entreprenør og KB Arkitekter som arkitekter, ser vi frem til å endelig kunne realisere Tolvsrød torg som et nytt og levende bydelssenter for lokalsamfunnet.

Prosjektet har salgsforbehold, men vi forventer å starte byggearbeidene i løpet av sommeren, med en estimert ferdigstillelse i sommeren 2026. 

13. mai, 2024

Attraktive og fleksible lokaler for helserelatert virksomhet på Tolvsrød torg

5. april, 2024

Betonmast Buskerud-Vestfold signert som entreprenør på Tolvsrød torg

8. mars, 2024

Møteplassen for Tolvsrødfolk

6. februar, 2024

Utvikling av Tolvsrøds nye møteplass nærmer seg

12. oktober, 2023

Morsom start på høstferien med potethøsting og idémyldring på Tolvsrød torg

28. august, 2023

Betonmast skal bygge Tolvsrød torg for Folksom og Coop Norge Eiendom

22. mai, 2023

Asplan Viak er inne med flere rådgivere i prosjektet Tolvsrød torg

12. april, 2023

Møt TUN Arkitektur - Arkitektene for Tolvsrød torg

30. mars, 2023

Gode Uterom er landskapsarkitekt for Tolvsrød torg

29. mars, 2023

Sa endelig ja til Tolvsrød torg

18. mars, 2023

2. gangsbehandling av Tolvsrød torg vedtatt

15. mars, 2023

GrunnTeknikk AS er geoteknisk rådgiver for Tolvsrød torg

9. mars, 2023

Oppstart skisseprosjekt Tolvsrød torg

15. oktober, 2022

Nå igangsettes Folksoms prosjekt "Tolvsrød torg"

15. september, 2022

Tolvsrød torg - Vi gleder oss til å komme i gang

27. august, 2021

Pål leter etter "herr og fru Tolvsrød" på Tolvsrød torg

16. desember, 2020

Folksom presenterer Tolvsrød torg

29. mars, 2020

Her ble det avholdt en litt annerledes gudstjeneste: – Det kjentes veldig fint ut

27. mars, 2020

Kino-suksess på Tolvsrød: – Dette kan gjentas

23. mars, 2020

Her blir det «drive-in»-kino flere dager i strekk: – Dette blir utrolig kult!

19. oktober, 2017

Har eiendomsmasse til en milliard: Hovedfokus på å gi bydeler nytt liv

4652-interior-02_lav
Boligvelger

Utforsk planløsninger og finn akkurat den leiligheten som passer for deg

Meld interesse

Meld din interesse og motta nyhetsbrev med oppdateringer og status på fremdrift i prosjektet.

Kontakt oss

Preben Rakfjord

Salgs- og markedssjef
92 46 85 90
preben@folksom.no