Torgbygget_TUN_lav

Torghuset

- Tolvsrød torgs hjerte

I Torghuset blir det en kafé/familierestaurant med uteservering i sommerhalvåret, og et vertskap – vi kaller dem Torgverter – som vet hvordan man skal få folk til å føle seg hjemme. Kaféen vil bli det naturlige samlingspunktet på dagtid i kaféens åpningstider, mens det på kveldstid blir restaurant og samlingssted for alle i nærområdet. I sommerhalvåret blir det mulighet for uteservering fra Torghuset.

 

TT_torg_r2_lav

Den naturlige møteplassen

Torghuset plasseres midt på torget og blir selve møteplassen i møteplassen. Det blir lett å komme inn på torget fra de planlagte leilighetene og omgivelsene ellers.  

Rundt selve torget blir det butikker og leiligheter som på en naturlig måte danner «vegger» omkring og rammer det inn på en lun måte. I tillegg til Torghuset, vil det på torget bli et stort og åpent område med et mylder av folk som bare slapper av og koser seg sammen med andre, eller som går over plassen på vei igjennom området. 

Det blir også en lekeplass tilrettelagt for de minste barna med blant annet vippe, sandkasse og mykt underlag. 

Torghuset vil bygges og etableres i neste byggetrinn.

4652-perspektiv-02_lav

En hverdag utenom det hverdagslige

Drømmen om det enkle og sosiale livet i leilighet blir noe mer enn en klisjé. Her kan du gå i tøfler fra leiligheten for å møte dine nye naboer nede på torget, ta en deilig nykvernet kaffe på kaféen før du handler det du trenger på nærbutikken og rusler de få meterne opp til leiligheten igjen. Trenger du å leie kontorplass, kan du selvfølgelig gjøre det i kontorfellesskapet, som også kommer som en del av tilbudet. 

På Tolvsrød torg skal ting ligge til rette for en hverdag som er litt utenom det hverdagslige. Hvem har vel ikke ønsket seg en nabolagskafé hvor et «god morgen» etterfulgt av «det vanlige, takk» og et smil, er alt som trengs for å gjøre en bestilling?  

Les mer om handel og næring som kommer
4652-perspektiv-09_lav

Fellestjenester og tilbud

Når Tolvsrød torg nærmer seg ferdigstillelse, vil vi sammen med partnere og dere som bor her bestemme hvilke tilbud og tjenester som kan tilbys til beboerne.

Vi ser for oss at det kan være tjenester som:

  • Vaktmestertjenester
  • Bildelingstjeneste
  • Utlånssykler
  • Vasketjenester
  • Handlehjelp
På Tolvsrød torg blir det lett å “leve litt mer”
4652-interior-02_lav
Boligvelger

Utforsk planløsninger og finn akkurat den leiligheten som passer for deg

Meld interesse

Meld din interesse og motta nyhetsbrev med oppdateringer og status på fremdrift i prosjektet.

Kontakt oss

Preben Rakfjord

Salgs- og markedssjef
92 46 85 90
preben@folksom.no