4652-interior-01-(1)_lav
4652-interior-02_lav

Velkommen hjem

Leilighetene på Tolvsrød torg er inspirert av naturen. Med en nordisk palett der det er lagt fokus på bruk av naturlig tre, rolige farger og store vinduer, gir dette en behagelig og lun atmosfære.

I første byggetrinn blir det 42 leiligheter i variert størrelse fra 40m² til 120m². Alle leilighetene får egen balkong eller terrasse.

Som boligeier på Tolvsrød torg vil du få tilgang til gode uteområder og store, felles takhager. Alle leilighetene får stort innslag av treverk og flere av boligene får høyere takhøyde enn vanlig. 

Se boligvelger
2023_01_31_Svane_Køkkenet_Notes_EH0181-1

Kjøkkenet - husets hjerte

Det er alltid på kjøkkenet det skjer, enten det er hverdag eller fest. I leilighetene på Tolvsrød torg er kjøkkeninteriøret levert av anerkjente Svane kjøkken i Tønsberg, en lokal kvalitetsleverandør. Svane leverer 100% danskproduserte kjøkken av god kvalitet og med rikelig mulighet for personlig tilpasning.
LAV4652---Illustrasjon-B502
221007_Svane3815_1920x1080-1

Kvaliteter

  • Kjøkken, garderobe og baderomsinnredning leveres av anerkjente Svane.
  • 1- Stavs eikeparkett.
  • Delikate og flislagte bad.
  • Stilrent og listefritt mot tak.
  • Vannbåren varme
  • Mulighet for individuell tilpasning av hver leilighet, samt mulighet for tilvalg av farger, materialer og utstyr
Moodboard 1 Svane kjøkken Tolvsrød Torg-1

Standard

Det er anerkjente Svane kjøkken i Tønsberg som er leverandør av kjøkken, bad og garderobeløsninger. Som standard leveres kjøkken i modell Notes gold ask finér. Benkeplaten er i laminat med naturlig, diskret marmorert mønster med stilren underlimt vask. 

Alle leilighetene leveres med hvitevarer fra kvalitetsprodusenter. Hvitevarene inkluderer stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kombinert kjøl/ frys, og en ventilator, alt med mulighet for oppgradering.

Bad leveres også i Notes gold ask finér, med helstøpt servantplate. Til garderobe i entré leveres det skyvedører i eik melamin med sort omramming. 

“Jeg har bodd på Tolvsrød hele mitt liv og kunne aldri tenkt meg å bo et annet sted”
4652-Perspektiv-05_lav
4652-perspektiv-07_lav-1

Nyt hverdagen på takterrassene

Tolvsrød torg har tre ulike takterrasser med et samlet areal på hele 750m² til bruk av beboerne i sameiet og de som jobber her.

Er du glad i det maritime liv, kan du fra takterrassen mot øst følge med på båter og skip som glir forbi i ytre Oslofjord mens morgensolen ønsker deg velkommen til dagen. 

Takterrassene har rikelig med innslag av grønt og inndeling i ulike soner gjør at du kan velge hvor du vil oppholde deg på terrassen og hvor sosial du ønsker å være.

4652-perspektiv-04_lav

Gode møteplasser

Uteområdene blir den naturlige samlingsplassen for mange. Med gjennomtenkte løsninger nettopp med tanke på at det skal være et sted både for gode stunder sammen med andre og hvor du kan koble av for deg selv om du ønsker det. 

Det blir pergola med langbord, utekjøkken med grill og vask for tilberedning av mat. Dette er like gjerne en perfekt ramme for en herlig middag med venner, som den årlige sommerfesten i sameiet eller markering av runde tall for venner og familie. 

4652-interior-02_lav
Boligvelger

Utforsk planløsninger og finn akkurat den leiligheten som passer for deg

Meld interesse

Meld din interesse og motta nyhetsbrev med oppdateringer og status på fremdrift i prosjektet.

Kontakt oss

Preben Rakfjord

Salgs- og markedssjef
92 46 85 90
preben@folksom.no