Eiendommer

Foynkvartalet

Utviklingsprosjekt svært sentralt i Tønsberg sentrum, hvor det planlegges forretning, kontor, leilighet og parkering.

Tolvsrød torg

Nye Tolvsrød Torg skal bli en levende møteplass for nærområdet. Eksisterende tilbud skal reorganiseres og utvides for å skape en nær og engasjerende landsby.

Teie Hageby

Vi har sterk tro på å bygge oppunder Teie torg som møteplass, «hjerte» og hovedattraksjon på Teie.

Storgaten 26

Forretning- og kontorlokaler midt i Tønsberg sentrum. Storgaten 26 er en del av utviklingsprosjektet Foynkvartalet.

Rolv Wesenlunds vei 1

Rolv Wesenlunds vei 1 er en del av Indre havneby i Horten. Her vil vi være med å utvikle et attraktivt og godt by- og boområde.

Bekkeveien

Eiendommene Bekkeveien 200 – 204 er sentralt plassert langs Melsomvikveien midt i tettstedet Vear. Eiendommen er i dag regulert til industri.

Grepan

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet ut mot havgapet, på sydspissen av Tjøme. Her vil vi utvikle en unik destinasjon for besøkende og lokalbefolkningen.

Veartunet

Veartunet skal åpnes opp mot idrettssplassen og vi ser for oss at det skal bestå av både boliger, grendehus, kiosk/café og servicefunksjoner i nær forbindelse med idrettsområdet. Veartunet utvikles i tett samarbeid med Ola Roald Arkitekter AS.

Vear X

Vear er utpekt som lokalsenter i Tønsberg kommunes fortettingsstrategi, og utbygging av nye boliger skal skje i tilknytning til lokalsenteret. Eiendommene er sentralt plassert i området og er utgangspunktet for vår utvikling av Vear Sentrum.

Storgaten 28

Storgaten 28 er en eldre 3 etasjers trebygning med butikklokaler på gateplan, beliggende mellom Friends at Work og Storgaten 24.

Storgaten 24

Storgaten 24 er et ærverdig forretningsbygg beliggende sentralt i sentrum nær torvet og bryggeområdet. Opprinnelig bygg ble oppført i 1884 til 1885 som bankbygg, og ble benyttet som kontor for DnC frem til fusjonen (1990 tallet).

Steinbruddveien 8

Vear Helsehus har en sentral beliggenhet på Vear. Vear er utpekt som lokalsenter i Tønsberg kommunes fortettingsstrategi.

Smidsrødveien 2B

Smidsrødveien 2B er en ærverdig villa med sentral beliggenhet på Teie.

Torvet 1 Teie

Torvet 1 Teie har en unik beliggenhet midt i Teie sentrum, med umiddelbar nærhet til Teie torv som skal fornyes i regi av kommunen.

Smidsrødveien 4A

Smidsrødveien 4A består av 3 leiligheter som leies ut til bolig. Eiendommen har god beliggenhet i nærhet til Teie Torg.

Foyntaket

Foyntaket er et leilighetsprosjekt i sentrum av Tønsberg, i samme bygg som coworking fellesskapet Friends at Work. Direkte tilgrensende til Tønsberg Torg og Nedre Langgt/Bryggeområdet. Prosjektet består av totalt 52 leiligheter fordelt på nybygg på taket av næringsdelen.

Smidsrødveien 4C

Flott kontorvilla på Teie med sentral beliggenhet med kort vei til Teie Torg.

Smidsrødveien 6

Kontorvilla på Teie med sentral beliggenhet i nærhet til Teie Torg.

Storgaten 51

Storgaten 51 er et leilighetsprosjekt i Tønsberg sentrum. Prosjektet ble fullført av Tunsberghus (FOLKSOM) våren 2016, og alle leilighetene var solgt før ferdigstillelse. Bygget består av 41 leiligheter over 6 etasjer.

Rolv Wesenlunds vei 9

Boligprosjekt beliggende i Indre havneby i Horten. Området er under utvikling og blir en ny og attraktiv bydel med boliger, parkområder, brygger, badeplasser og lekeplasser.