Næringslokale

Storgaten 24, 26 og 28

LEIEAREAL

92 – 260 m²

BESKRIVELSE

Næringsarealer for servering og butikk på gateplan

STANDARD

Lokalene totalrenoveres. Moderne uttrykk med historiske detaljer.
Muligheter for tilpasning til hvert enkelt konsept.

VILKÅR

Etter avtale

Storgaten 24

Byens nye bistro, brasserie eller café?

I Storgaten 24, med et romslig areal på ca. 260 kvm BTA, planlegges et moderne serveringssted med historiske detaljer. Hjørnelokalet har en gjennomgående planløsning, takhøyde på 4,5 meter og flere innganger, inkludert i den vestvendte bakgården som gir et attraktivt utemiljø. Fasaden er ærverdig, med en kombinasjon av sten og pusset mur. Ut mot Storgaten foreslås det en åpen barløsning som bidrar til å skape et levende miljø i bybildet og god eksponering mot gaten.
 
Dette er en sjelden mulighet til å skape et levende serveringssted midt i hjertet av Tønsberg sentrum.

Storgaten 24

Storgaten 26

To fleksible lokaler

For deg som ser etter butikklokaler, tilbyr Storgaten 26 to lokaler på henholdsvis 126 og 92 kvm BTA. Disse gjennomgående lokalene har gode lysforhold fra nord-øst og sør-sørvest. Lokalene er adskilt med en passasje som fører inn til bakgårdstorget i Foynkvartalet. Dette vil være en naturlig gjennomgang for byens beboere og besøkende. Med store vindusflater og en klassisk fasade i pusset mur, byr lokalene på god eksponering mot Storgaten.

Storgaten 26

Storgaten 28

Romslige butikklokaler vendt mot Tønsberg torv

De to lokalene i Storgaten 28 er på 143 og 154 kvm BTA. God eksponering med beliggenhet ut mot Tønsberg torg. Bygården har en klassisk fasade i tre og med store vinduer i begge retninger får lokalene rikelig med gjennomlys.

Storgaten 28

Foynkvartalet - Et nytt nabolag i byen

Foynkvartalet er et byutviklingsprosjekt beliggende svært sentralt i Tønsberg. Nedre bydel mellom brygga og torvet skal vitaliseres og utvikles til et fullverdig handels, nærings, bo- og leveområde. Prosjektet skal ta hensyn til eksisterende eldre bebyggelse, revitalisere viktige bygg og ivareta historiske linjer i byen. Da spesielt gateløp og siktlinjer fra øvre til nedre bydel.
 
Når Foynkvartalet står ferdig utviklet, vil det inkludere ca. 9.500 kvm BTA med bolig, fordelt på anslagsvis 95 boenheter, ca. 4.600 kvm BTA med næringsarealer og ca. 3.500 Kvm med parkering.

Les mer om utviklingen av Foynkvartalet

Vektertorget og hjørnet Storgaten/Prestegaten gjennomgår nå en full oppussing i regi av Tønsberg kommune. Arbeidene ferdigstilles i 2025, i forkant av mulig åpning av våre lokaler i Storgaten våren 2026.
 
Her har man mulighet til å skape et unikt forretningsareal, ta kontakt ved spørsmål eller ønske om å få tilsendt prospekt for næringsarealene.

 

Last ned prospekt

 

Ønsker du mer informasjon og/eller dialog om å kjøpe bolig, leie kontorer- eller næringslokaler i Foynkvartalet? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.
Administrerende Direktør Pål Egeland peg@folksom.no 97 07 86 30
Salgs- og markedssjef Preben Rakfjord preben@folksom.no 92 46 85 90
Eiendomssjef Tor Anders Skjold tas@folksom.no 90 98 63 74