Rolv Wesenlunds vei 9 fasade

Rolv Wesenlunds vei 9

Lev midt i havnebyen - vær midt i mulighetene

Rolv Wesenlunds vei 9 ligger midt i den nye havnebyen i Horten. Her har vi bygd et borettslag med 28 gode og moderne leiligheter, trivelige uterom og en felles takterrasse til glede, inspirasjon og nytte for alle beboerne. Leilighetene varierer i størrelse fra 33m² til 154m² BRA.

Gode dager i gode leiligheter

Det er to bygg med henholdsvis seks og tre etasjer. Av de to byggene er det ett nybygg og ett bygg som er en ombygging av eksisterende bygg. I det høyeste bygget er det en toppleilighet med egen takterrasse. I det laveste bygget finner man en stor felles takterrasse.  I Rolv Wesenlunds vei 9 kan du bo med en «luftig» følelse og sol som følger deg gjennom dagen. De fleste leilighetene har god utsikt til sjøen. Leilighetene på bakkeplan har egen privat hage rett utenfor døra, mens leilighetene i 2. etasje og oppover har egne balkonger.

Ta del i utelivet

Den naturlige møteplassen for beboerne i Rolv Wesenlunds vei 9 er en felles takterrasse på hele 350m². Her kan høye skuldre bli lave, grønne talenter dyrkes og nye vennskap blomstre. Takterrassen har gjennomtenkte løsninger nettopp med tanke på at det skal være både et sted for gode stunder sammen med andre og en plass hvor du kan koble av for deg selv med dine egne prosjekter.

Vi eier også naboeiendommen, Rolv Wesenlunds vei 1, som også skal utvikles til bolig.

Fakta

Adresse
Rolv Wesenlunds vei 9, 3183 Horten, Gnr 129/ Bnr 409 Horten kommune
Tomteareal
1 500 m²
Boligareal, BTA
2 200 m²
Antall boliger
28 stk
Rolv Wesenlunds vei 9 takterasse illustrasjon
Rolv Wesenlunds vei 9 fasade
Rolv Wesenlunds vei 9 takterasse illustrasjon

Nyheter for Rolv Wesenlunds vei 9

Ønsker du mer informasjon og/eller dialog om å kjøpe bolig, leie kontorer- eller næringslokaler? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.
Utviklingssjef Ingmar Swanink ingmar@folksom.no 45 03 37 55

Andre Eiendommer

Foynkvartalet

Utviklingsprosjekt svært sentralt i Tønsberg sentrum, hvor det planlegges forretning, kontor, leilighet og parkering.

Tolvsrød torg

Nye Tolvsrød Torg skal bli en levende møteplass for nærområdet. Eksisterende tilbud skal reorganiseres og utvides for å skape en nær og engasjerende landsby.

Teie Hageby

Vi har sterk tro på å bygge oppunder Teie torg som møteplass, «hjerte» og hovedattraksjon på Teie.