Betonmast Buskerud-Vestfold signert som entreprenør på Tolvsrød torg


5 april, 2024

Folksom og Coop Norge Eiendom er stolte av å kunngjøre et spennende partnerskap med Betonmast Buskerud-Vestfold for utviklingen av Tolvsrød Torg. Prosjektet representerer et viktig skritt mot å realisere vår visjon om et levende og bærekraftig lokalsamfunn.

Tolvsrød Torg skal bli den nye møteplassen for nærområdet, med et godt tilbud av boliger, butikker, helsetjenester og kontorer. I det første byggetrinnet, som omfatter ca. 9 400 m2, vil det bli 42 leiligheter i variert størrelse fra 40m² til 120m². På bakkeplan vil det bli ny Coop Xtra butikk, apotek, frisør og forretninger. I bygget i front mot Valløveien vil det komme flere helseaktører, blant annet tannlege og legekontor. Det vil bli noe parkering på bakkeplan, men hovedvekten av parkering vil skje i parkeringskjeller. 

Som boligeier på Tolvsrød torg vil du få tilgang til gode uteområder og store, felles takhager. Alle leilighetene får stort innslag av treverk og flere av boligene får høyere takhøyde enn vanlig. Alle leilighetene får i tillegg sin egen balkong eller privat terrasse.

Det blir felles takterrasse på plan 2. på taket til den nye Coop-butikken. Det blir også to fellesterrasser i 4.etasje med mye sol og panoramautsikt til Slottsfjellet og over Oslofjorden.

4652-perspektiv-07_lav-1

– Valget av Betonmast Buskerud-Vestfold som entreprenør underbygger våre ambisjoner om å levere gode prosjekter som gir merverdi til lokalsamfunnet. Vi er overbevist om at Betonmast sin solide erfaring og imponerende portefølje av vellykkede prosjekter gjør dem til den riktige samarbeidspartneren for utviklingen av Tolvsrød Torg, sier Pål Egeland, administrerende direktør i Folksom.

Tolvsrød Torg har en tydelig miljøprofil. Næringsdelen bygges med Betonmast Buskerud-Vestfolds egenutviklede bæresystem Flexiwood, en kombinasjon av treverk vertikalt og horisontale betongdekker og stålbjelker, hvor massivtre-elementer og limtre erstatter stål og betong. Trappe- og heissjakter skal oppføres i massivtre. Prosjektet skal BREEAM-sertifiseres.

– Med Folksom og Coop Norge Eiendom som byggherrer, kombinerer vi deres langvarige engasjement for Tolvsrød og vår ekspertise innen bærekraftig bygging. Prosjektet representerer en felles visjon om å skape et levende lokalsamfunn, hvor vi blant annet bruker utstrakt bruk av treverk for å vise vår dedikasjon til miljøet. Vi ser fram til å realisere Tolvsrød Torg som et samlingspunkt for nærområdet, og ta fatt på dette flotte prosjektet, sier daglig leder Kristian Gjestemoen i Betonmast Buskerud-Vestfold. 

Vi nærmer oss lansering og vi gleder oss til å vise frem prosjektets første byggetrinn. Vi skal etablere et salgskontor på området hvor vi vil invitere alle interesserte til et informasjonsmøte ved lansering av prosjektet. For deg som er nysgjerrig og vil sikre deg ditt nye hjem på Tolvsrød torg, anbefaler vi deg om å melde din interesse ved å registrere deg via linken under. Her vil du motta oppdateringer og informasjon om salgsstart og alt som skjer på Tolvsrød torg fremover.

Sammen med Coop Norge Eiendom, Betonmast Buskerud Vestfold som entreprenør og KB Arkitekter som arkitekter, ser vi frem til å endelig kunne realisere Tolvsrød torg som et nytt og levende bydelssenter for lokalsamfunnet.

Prosjektet har salgsforbehold, men vi forventer å starte byggearbeidene i løpet av sommeren, med en estimert ferdigstillelse i sommeren 2026. 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!