Møteplassen for Tolvsrødfolk


8 mars, 2024

Møteplassen for Tolvsrødfolk

Tolvsrød torg skal bli en trygg, levende og hyggelig møteplass med det du trenger i dagliglivet ditt, både av flotte nærfunksjoner og sosialt påfyll. Et treffpunkt som bringer Tolvsrødfolk sammen og gir hele området et skikkelig løft.


Det finnes allerede mange etablerte møteplasser i Tolvsrødområdet, som Ringshaugstranda, Kloppstranda, Menybutikken, Olsrød Park, Flintbanen og Flinthallen. Dette er viktige møteplasser for alle som bor i området, hvor folk samles rundt alt fra dagligliv og fritidsaktiviteter til vennetreff eller avslutninger i forbindelse med skole og idrettslag. 

Tolvsrød torg skal bli den nye møteplassen for folk som bor og lever i området. Et sted for alle, enten du nettopp har flyttet hit eller er fjerdegenerasjons Tolvsrødbeboer med alt av venner og familie i området. Med forskjellige leiligheter i ulik størrelse og prisklasse, vil det også bli et stort spenn av naboer - fra de som med sommerfugler i magen kjøper sin første leilighet til de som kanskje flytter fra enebolig til et enklere liv i leilighet.

4602 Illustrasjon 7

 

Verdt å vite

  • Første byggetrinn består av 42 leiligheter
  • 7 leiligheter i størrelse 40-50 kvm
  • 24 leiligheter i størrelse 60-80kvm
  • 11 leiligheter i størrelse 80-120kvm
  • Alle leilighetene får egen balkong
  • Det blir butikker på gateplan
  • Parkering i parkeringskjeller og noe på bakkeplan
  • Luftige felles takhager

 

Salgsstart etter påske

Preben_web

-Vi jobber med lansering av første byggetrinn og planlegger salgsstart etter påske. Vi ser frem til å komme i gang og vil annonsere eksakt da

to i løpet av kort tid. Den nyansatte Salgs- og markedssjefen i Folksom, Preben Rakfjord, forteller engasjert.

Preben begynte i Folksom 1.februar og vil ha ansvaret for salget av boligene på Tolvsrød torg. Han har lang erfaring fra salg av boliger i Tønsberg og omegn, og vet å ta vare på de som måtte henvende seg – helt fra første kontakt til de flytter inn i sitt nye hjem.

-Jeg er opptatt av å skape gode, langsiktige relasjoner og ivareta kundene på best mulig måte. Når man kjøper en bolig er det ikke bare en bolig, det er noe som skal bli ditt nye hjem og man skal ha stor respekt for den betydningsfulle prosessen og livsendringen dette er for mange. 

-Vi skal etablere et salgskontor på Tolvsrød torg, i de gamle lokalene til Nøste. Når dato for salgsstart er satt vil vi invitere til et salgsmøte i lokalene hvor du kan komme og bli bedre kjent med prosjektet, oss, boligene og hvordan salgsprosessen vil foregå. Her får du også sett og tatt på en del av de innvendige materialene som vil bli i leilighetene.

For deg som er nysgjerrig og vil sikre deg ditt nye hjem på Tolvsrød torg, oppfordrer vi til å melde din interesse ved å registrere deg på folksom.no/tolvsrødtorg. Her vil du motta oppdateringer og informasjon om salgsstart og alt som skjer på Tolvsrød torg.

Ta gjerne kontakt med oss!

Preben er tilgjengelig for å svare på alle spørsmål du måtte ha om prosjektet.
Send han en epost på preben@folksom.no eller ring han på 92 46 85 90.

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!