Her blir det «drive-in»-kino flere dager i strekk: – Dette blir utrolig kult!


23 mars, 2020

Daniels kinodrøm til folket går i oppfyllelse. Det hele skal foregå utenfor Tolvsrød torg.

Forrige uke lanserte Daniel Larsen i Tønsberg lyd og lys ideen om en drive-in-kino. Målet var å skape litt glede og entusiasme for folk i disse korona-tider. Og Daniel Larsen har bare møtt velvilje på sin vei. Nå har man landet på at det hele skal foregå på Tolvsrød.

Storfornøyd

– Syns det er kjempebra. Det er utrolig kult at både næringsliv og andre er så med for å få til noe så kjapt. Det å skaffe finansiering til skjerm og vakter og diverse annet var det minste problemet. Det er jo bare utrolig gøy. Har aldri opplevd lignende tidligere. Mange har også tatt direkte kontakt med meg og spurt om å få være med som sponsor. Det er kult, sier han.

Parkeringsplassen utenfor Tolvsrød torg skal torsdag, fredag, lørdag forvandles til en slags amerikansk drive-in-kino på ettermiddag og kveld.

Ville bidra

Med på laget har Daniel Larsen blant annet fått med seg Pål Egeland som er daglig leder i Folksom AS. Folksom vil stå som hovedsponsor for opplegget.

– Jeg syns dette er en kjempegod idé. Hyggelig for folk i kjipe tider, og ikke minst bra for leietakerne våre på Tolvsrød at noe skjer der. Området passer veldig bra og har god infrastruktur. Men mest av alt ville vi være med på å gjøre noe gøy i en vanskelig tid, sier Pål Egeland.

Les hele saken på tb.no
Les mer om Tolvsrød Torg

pålogdanielpåtolvsrød

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!