Åpner kontorfellesskap midt i Tønsberg sentrum!


11 juli, 2019

Åpner kontorfellesskap midt i Tønsberg sentrum – Velkommen til Friends at Work!

Vi arbeider for tiden med en transformering av Storgata 30-32. Det som tidligere var et handelshus omformes nå til kontorfellesskap og får navnet Friends!

Coworking i hjertet av Tønsberg

På Friends kan din bedrift bli en del av et inspirerende og fremoverlent miljø. I nyoppussede lokaler over to etasjer kan du konsentrere deg om å skape og drive bedriften. Vi driver kontoret og tilpasser løsningen til ditt behov. Vi skaper også en sosial arena og tilrettelegger for forretningsmuligheter på tvers av medlemmer.

Friends er ca. 3.000 kvm fordelt på to etasjer. Her finner du kontorer, loungeområder og et stort utvalg av møterom. Fellesområdene har varierte sittegrupper og soner for de uformelle samtalene. Fellesarealer og møterom er fullt møblert med alt nødvendig utstyr og digitale løsninger. Det er kopi/print rom, kaffe- og drikkestasjoner og en cafè med skreddersydd tilbud for medlemmer.

Friends får 8 møterom tilgjengelig for utleie. 6 møterom har plass til opp til 12 personer, 1 møterom har plass til 40 personer og Loungen kan tilpasses med forskjellig oppsett til 120 personer. Alle møterom settes opp med audio visuelt utstyr, og 4 rom får utstyr for video konferanse. Vi tilbyr utleie av møterommene på timesbasis.

Vil du vite mer om Friends kan du klikke deg inn på www.friendsatwork.no. Har du lyst til å følge utviklingsprosessen nærmere kan du like Friends på Facebook eller Instagram.

Friends at Work ligger midt i Tønsberg sentrum og er en del av Foynkvartalet.

Les mer om Foynkvartalet.

web_2000px_AdobeStock_177912003

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!