Folksom er nominert til Næringsprisen 2019


19 november, 2019

FOLKSOM er nominert til Næringsprisen 2019.Tønsberg Næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad skal i år igjen dele ut næringslivets pris til en bedrift i Tønsberg-regionen – det vil si en bedrift fra enten Tønsberg, Færder eller Re kommune. FOLKSOM er en av de 5 nominerte til Næringsprisen 2019. Poenget med prisen er å synliggjøre det gode næringslivet i regionen vår.

Her er juryens begrunnelse for nominasjonen:

Eiendomsutviklingsselskapet Folksom er en ledende stedsutvikler i Oslofjordregionen, og har hovedkontor i Tønsberg. Administrerende direktør Pål Egeland. brenner for stedsutvikling, er ekte Tønsberg-patriot og ønsker å skape gode prosjekter i byen han er så glad i. Selskapet har eksistert siden 1992, den gangen etablert med navnet Tunsberghus AS. I dag er Folksom arbeidsplass for ti personer, og selskapet omsetter for 260 millioner kroner.

Vi har tro på verdiskapning gjennom godt vertskap, lokal tilstedeværelse, kunnskap, kreativitet og god forretningssans. Vi liker ekstra godt eiendommer, områder, nabolag og gateløp som ikke fungerer og mangler puls. 

Les mer om oss

– Hensikten er å skape stolthet og godt omdømme for næringslivet i vår region, forteller daglig leder Heidi Skjeggerød i Tønsberg næringsforening. Sammen med Charlotte Svensen i Tønsberglivet ønsker hun å vise fram «fine bedrifter som virkelig bidrar til næringslivet».

Ønsker også å gi de små bedriftene et løft

– Det er en pris for alle som ønsker å være med i bildet i vår region. Et bredt spekter av bransjer og bedrifter kan bli nominert, som vi har sett fra de andre nominasjonene. For eksempel har både Bibbis Frisør, EDH og Meny Revetal vunnet prisen, forteller Skjeggerød.

– Bakgrunnen for Næringsprisen var en workshop vi hadde sammen med politikere, næringslivet og bedrifter, og innbyggere, hvor vi tok initiativ til å lage denne næringsprisen. Det var næringslivet selv som fremmet dette forslaget, som vi alle sammen ble enige om, forteller Skjeggerød og Svensen.

Viktig for arbeidsplassene i framtiden

– En viktig oppgave videre er å sikre flere arbeidsplasser, spesielt når Tønsberg blir en større og større by, forteller Svensen.

– Her blir Næringsprisen viktig for å framheve viktige bedrifter og virksomheter som jobber for dette. Vi vil at folk skal bli obs på de gode, og også de små bedriftene her i Tønsberg-regionen, og gi dem et løft, sier Skjeggerød og Svensen.

Vinneren avsløres på Næringsforeningens julebord 5. desember.
Frem til 1. desember kan du stemme på din favoritt.

Kollage-Folksom

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!