Otterlei Group AS er ny eier av Storgaten 30-32


3 november, 2020

Otterlei Group AS har inngått avtale om kjøp av det tidligere Handelshuset Foyn.

Otterlei Group AS kjøper formelt 100% av aksjene i selskapet Storgaten 30-32 AS som er eier av de tre næringsetasjene på 8.300 m2 med hovedleietakere som Kiwi, McDonalds og kontorfellesskapet Friends at Work. Eierskiftet skjer formelt 31. desember 2020. Selger er Folksom AS. 

Eiendommen har gjennom de siste 7 årene gjennomgått en betydelig oppgradering og renovering. Boligprosjektet Foyntaket stod ferdig våren 2018 og det tidligere kjøpesenteret ble oppgradert og omgjort til et næringsbygg med enkeltstående leietakere i 2019. Det er en solid eiendom med langsiktige leietakere og en attraktiv beliggenhet midt i Tønsberg sentrum. Vi ser frem til å overta og videreutvikle eiendommen, sier Jan Sigurd Otterlei, eier av Otterlei Group AS.

Otterlei og Folksom har også inngått en forvaltningsavtale, som innebærer at Folksom forvalter og driver bygget videre. For leietakere vil det derfor ikke være noen praktisk endring.

– Salgsprosessen var rask. Det var god interesse for eiendommen, sier Pål Egeland i Folksom AS. Vi er fornøyde med salget og fremtidig samarbeid med Otterlei. Vi skal fortsatt eie og drifte Friends at Work og utvikle det nye Foynkvartalet ved siden av dagens eiendom. Sammen med Otterlei skal vi bidra til at området samlet blir et attraktivt område i Tønsberg sentrum, fortsetter Egeland.

Om Otterlei Group
Investeringsselskap med fokus på industri, eiendom og finansielle aktiviteter. Eier blant annet Adax AS, Norac AS, Norac Badekabiner AS og Agdersveis AS. Otterlei Group har hovedkontor i Arendal.

Les saken på estatenyheter.no

 

Otterlei-1

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!