Horten Handelspark får ny eier


12 januar, 2021

Folksom og Coop Norge kvitter seg med samtlige aksjer i Horten Handelspark.

Tellus Eiendom har kjøpt hele selskapet Trimveien 41 AS og datterselskapet Trimveien 33 AS, basert på en brutto eiendomsverdi på 380 millioner kroner.

Eierskiftet skjer formelt 1. mars 2021, ifølge en pressemelding.

Folksom (tidligere Tunsberghus) har utviklet Handelsparken gjennom snart 20 år til en storhandelsdestinasjon for Horten-området. I 2018 kjøpte Coop Norge Eiendom 50 prosent.

Horten Handelspark er et veletablert handelsområde med en rekke solide leietakere og kjente aktører som Møller Bil, Maxbo,  Jysk, Power, m. fler. Sentral plassering ved innfartsåren til Horten og med god parkeringsdekning på området.

Eiendommene er regulert til formål industri, lager og forretning. Handelsparken utgjør totalt 23.000 kvm med utleie til forretninger og kontorer innenfor hus, hjem, hage og helse. Tomtearealet er ca. 70 daa og det er utviklingspotensial for ytterligere 10-15.000 kvm.

Denne våren åpner Coops lavpriskjede Extra og Boots apotek i de tidligere Maxbo-lokalene.

– I sammenhengen med at dette prosjektet ferdigstilles er det et naturlig veiskille for både Coop Norge Eiendom og Folksom. Vi er fornøyde med at Horten Handelspark overtas av en solid og profesjonell eier som ønsker å videreutvikle parken, sier Pål Egeland i Folksom.

UNION Norsk Næringsmegling meglet i prosessen.

Les saken på estatenyheter.no

DJI_0461-1

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!