Nå legges leilighetene i Rolv Wesenlunds vei 9 ut for salg i Indre havn i Horten


7 september, 2021

Salgsstart i Rolv Wesenlunds vei 9 mandag 6. september

Mandag starter salget av det nye Folksom-prosjektet på Ferno Norden tomta.

-Vi har allerede merket stor interesse fra folk som bor utenfor Horten, forteller Benedikte Skogsholm i Privatmegleren.

Det nye leilighetsbygget inneholder 28 leiligheter, fra 33 til 154 kvadratmeter. Adressen blir Rolv Wesenlunds vei 9.

– Det er noe for alle. Dette er et prosjekt jeg har veldig stor tro på. Det har allerede meldt seg flere interessenter som i dag er hjemmeboende i andre kommuner, i tillegg er jo dette et veldig attraktivt område for folk fra Horten, sier Benedikte Skogsholm.

Leiligheten i Rolv Wesenlunds vei 9 vil bli organisert som ett frittstående borettslag. Salgssummen er beregnet ut fra forutsatt andel innskudd 50 prosent og andel fellesgjeld 50 prosent.

RWV_illustrasjon_03-1

Første linje: Borettslaget vil ligge i første linje ut mot sjøen

Kostbar toppleilighet

Det betyr at den minste leiligheten, som er lagt ut for 975.000 kroner, vil ha en totalpris inkludert andel fellesgjeld på 1,9 millioner kroner. Toppleiligheten er prissatt til 6,6 millioner kroner, noe som gir en totalpris på 13,2 millioner kroner.

– Boligene selges til fastpris, bortsett fra toppleiligheten hvor det åpnes for budrunde dersom det er flere som ønsker å kjøpe. Til tross for en høy prisklasse er det nok mange som vil være nysgjerrige på denne. Dette er en unik leilighet med en takterrasse på 165 kvadratmeter og panoramautsikt mot sjøen, sier Skogsholm.

folksom_1

SPENTE: Denne gjengen er spente på mottakelsen det nye borettslaget vil møte i markedet. Fra venstre: Henriette Throndsen (Folksom), Pål Egeland (Folksom), Ingmark Swanink (Folksom) og Benedikte Skogsholm (Privatmegleren). Foto: Lars-Chr. Andersen Lofstad, Gjengangeren

 

Prisvekst

Ferske tall fra Eiendom Norge viser at det var en sterk oppgang i boligprisene i august. Selv om prisveksten beskrives som svak i Oslo-regionen, har den vært desto høyere utenfor. Og Horten er blant byene der det er kamp om de relativt få boligene som legges ut på markedet.

– Sånn sett føler vi oss trygge på at Rolv Wesenlunds vei 9 vil bli tatt godt imot i markedet. Vi mener vi har et veldig godt prosjekt i et spennende område, sier eiendomsmegleren.

RWV_illustrasjon_13-1-1

 

Fantastisk område

Dette er eiendomsutvikler Folksoms første prosjekt i Horten. Tønsberg-selskapet har allerede kjøpt bygget bak Rolv Wesenlunds vei 9 med ambisjoner om å realisere et byggetrinn 2.

– Indre havn er et fantastisk område, og kommunen har gjort en kjempejobb når de har satt seg i førersetet for utviklingen her nede. Med båthavn og badeplass er det allerede skikkelig fint her, og det blir enda finere når nye prosjekter realiseres, sier administrerende direktør Pål Egeland i Folksom.

Prosjektet består av to bygningsdeler, der det ene bygges på et eksisterende bygg. Det andre vil ligge på sjøsiden av dette, og være på seks etasjer. De to byggene forbindes med svalganger. Bygging er estimert til 2022/2023.

8RWV-v2-1

Les mer om prosjektet i Rolv Wesenlunds vei 9

Les saken i Gjengangeren

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!