Smiløkka leverer håndlagde produkter til Rolv Wesenlunds vei 9


20 mars, 2023

Unikt og flott håndverk laget av Smiløkka

Ved vårt boligprosjekt med 28 nye leiligheter i Rolv Wesenlunds vei 9 i Horten, er det en 350 m² stor felles takterrasse som skulle møbleres. Her ønsket vi å dele opp området i ulike soner for dyrking, lounge- og spiseområde for beboerne.

Vi kom i prat med Geir Aasen i Smiløkka etter et foredrag, og merket fort at dette var en spennende og aktuell samarbeidspartner for oss, sier Pål Egeland, Adm. Direktør i Folksom.

Smiløkka Arena AS er en produksjonsbedrift og tiltaksarrangør for NAV med en visjon om å skape bedre muligheter for alle. De tilbyr produkter og tjenester innenfor blant annet snekkerfaget, søm og tekstil og pakke og montering.

Les mer om Smiløkka

Etter å ha blitt litt kjent og vi har sett hvor god kvalitet produktene deres har, var det et naturlig valg for oss at Smiløkka fikk oppdraget med å bygge dyrkekasser, blomsterkasser for soneinndeling og lekestue og møbler for lekeområdet på bakkeplan her i Rolv Wesenlunds Vei 9, fortsetter Ingmar, Utviklingssjef i Folksom.

Geir Aasen, leder for produksjon, marked og HMS hos Smiløkka, forteller at han er veldig stolt og takknemlig for samarbeidet. Vi er opptatt av å ha et tett samarbeid med våre kunder og ha en god dialog underveis. Denne type oppdrag gir oss god forutsigbarhet og mulighet til å planlegge slik at vi kan gi gode oppgaver til alle her hos oss. Dette bidrar til å skape mestringsfølelse og stolthet i arbeidet vi gjør.

Vår produksjonskapasitet varierer ut ifra hvor mange som er på jobb. Vi ønsker at kunden vår skal få vite hvordan vi ligger an, og er opptatt av å informere fortløpende om status. Det er viktig for oss at vi klarer å legge til rette for høy grad av mestring, stolthet og eierskap i prosjektene vi sier ja til. Også er det jo veldig gøy å få nye utfordringer med å lage produkter som er helt nye for oss, som for eksempel utekjøkkenet og lekestuen, fortsetter han.

 

Kreativitet og kvalitet

Lekestuen er det Mathias som har fått ansvaret for å bygge. Han har utdanning innen snekkerfaget og er en dyktig håndverker, det ser man på kvaliteten på byggeriet. Mathias er opptatt av detaljer og er nøyaktig i utførelsen. Han er god på å se barnas behov og tilpasser utformingen for å legge til rette for kreativ lek og moro.

Dette prosjektet har gitt oss mulighet til å ha utfordrende oppgaver hver dag på jobb. Dette handler om så mye mer enn bare fine blomsterkasser, det betyr så mye for så mange.

IMG_1757dsf      IMG_1356-scaled

 

Vi gleder oss til videre samarbeid

Vi er veldig stolte av og glad for denne muligheten. Dere har vi lyst til å leke mer med, og vi gleder oss til videre samarbeid i nye prosjekter, avslutter Geir.

Denne uken starter vi overlevering av leilighetene, og alle produkter leveres hit til Rolv Wesenlunds vei 9. Vi ser frem til å se det ferdige resultatet, og takker for et veldig godt og hyggelig samarbeid så langt, avslutter Ingmar.

 

Les mer om Rolv Wesenlunds vei 9

IMG_1769  

Det skal bygges over 90 blomsterkasser til dette prosjektet. Her er Kevin i full gang med å snekre. 

 IMG_1774
Alle blomsterkassene blir levert ferdig med duk på innsiden. Fredrik jobber med monteringen av disse.

 

IMG_1346-scaled    RW9_Smilokka_blomsterkasser2

20230309_092337    IMG_1347-scaled

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!