Endelig blir det Folksom Færdercup igjen!


12 mai, 2023

Folksom er tittelsponsor for Folksom Færdercup

Folksom Færdercup ble første gang arrangert i 2018, deretter i 2019 og med stor suksess begge årene. Etter noen år med opphold på grunn av korona, skal det endelig arrangeres fotballcup igjen.

-Vi har jobbet med dette siden i høst, og gleder oss veldig til endelig å få arrangere Folksom Færdercup igjen, forteller Christina Moen, sponsoransvarlig for Folksom Færdercup.

Folksom Færdercup er en fotballturnering som arrangeres på Nøtterøy i begynnelsen av september. Cupen er gratis for alle å delta på og er åpen for aldersgruppene 6 -12 år.

-Det er allerede påmeldt over 90 lag, og vi venter at det kommer omtrent 1000 barn (150 lag) på denne cupen, sier cupansvarlig, Sven-Erik Kristiansen.

-Vi er opptatt av å være en aktiv medspiller for lokale klubber, foreninger og arrangementer som bidrar positivt til lokalsamfunnet. Folksom Færdercup er en skikkelig feelgood cup med en flott mulighet til å bygge vennskap og skape gode minner, både på og utenfor banen. Vi er stolte over å være tittelsponsor og gleder oss til folkefest i september, sier Pål Egeland, Administrerende Direktør i Folksom.

Signering_Folksom_NIF__2_600x800

Fra venstre: Sven-Erik Kristiasen, Pål Egeland og Christina Moen.

Les mer om Folksom Færdercup 

Folksom-Færdercup-2018-1

Bilde fra Folksom Færdercup i 2018.

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!