Asplan Viak er inne med flere rådgivere i prosjektet Tolvsrød torg


22 mai, 2023

Asplan Viak er inne med flere rådgivere i skisseprosjektet for Tolvsrød torg

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper med snart 1200 ansatte innen planlegging, arkitektur og ingeniørfag. Vi har med oss flere rådgivere fra Asplan Viak i skisseprosjektet for Tolvsrød Torg. De bidrar med spesialisert kunnskap og kompetanse på flere områder for å finne gode løsninger i prosjektet.

Marte Gurijordet Paus Vadem er bærekraftsrådgiver i prosjektet. Hun bidrar til å sette mål, utarbeide strategi og veilede prosjekteringsgruppen for å oppnå ønsket sertifiseringsnivå. Mariann Sæbø Wagner er rådgiver for VA/Overvann og klimatilpasning. Hennes rolle i prosjektet inkluderer rådgivning og prosjektering av vann- og avløpsløsninger. Halvor Berulfsen er rådgiver for akustikk, og skal være med å prosjektere lydforholdene for Tolvsrød torg. Preben Brekke Rotwitt er med som rådgiver for bygningsfysikk, energi og klimagass.

Rådgiverne fra Asplan Viak bidrar til å oppfylle Breeam-sertifiseringskriteriene ved å gi spesialisert rådgivning og veiledning innenfor sine fagområder. De bidrar til utviklingen av en helhetlig bærekraftstrategi for prosjektet, sikrer at prosjektdokumentasjonen oppfyller Breeam-NOR-kravene, og koordinerer risikoanalyser for å sikre at prosjektet er robust og klimatilpasset.

Les mer om Tolvsrød torg

Les mer om Asplan Viak

hero

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!