Betonmast skal bygge Tolvsrød torg for Folksom og Coop Norge Eiendom


28 august, 2023
Pressemelding 28.august
 

Betonmast skal bygge Tolvsrød torg

Betonmast Buskerud-Vestfold skal for Folksom og Coop Norge Eiendom utvikle og bygge det nye bydelsprosjektet Tolvsrød torg i Tønsberg. Forprosjektet er allerede i gang, og forventet oppstart for byggearbeidene er tidlig i 2024.

Tolvsrød torg skal bli en levende møteplass for nærområdet. Eksisterende tilbud skal reorganiseres og utvides for å skape en nær og engasjerende landsby. Ferdig utviklet vil Tolvsrød torg bestå av et kvartal med 98 leiligheter og flere bygg med forretninger i gateplan rundt et hovedtorg med et urbant grendehus og familierestaurant. Prosjektet omfatter også en ny Extra butikk, 15-20 nisjebutikker, helsetjenester og kontorer.

Tolvsrød torg planlegges med 98 leiligheter fordelt på et areal på BTA 10 900 m², mens næringsarealet blir på om lag BTA 4 000 m². Prosjektet eies av Tolvsrød Eiendom AS – eies 50 % Folksom / 50 % Coop Norge Eiendom. Les mer om Tolvsrød torg

– Vi er veldig glade for at Folksom og Coop Norge Eiendom valgte oss som samarbeidspartner på det flotte prosjektet Tolvsrød torg. I alle våre prosjekter vektlegger vi godt samspill og bruk av innovative verktøy sammen med vår ambisiøse miljøstrategi. Nå gleder vi oss til det videre samarbeidet med Folksom og Coop Norge Eiendom om å skape et levende og vellykket prosjekt på Tolvsrød torg, sier Kristian Gjestemoen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold.

– Vi har den siste tiden jobbet med å knytte til oss nye og seriøse samarbeidspartnere, noe som har resultert i flere spennende kontrakter. Samarbeidet om å skape et skreddersydd og levende Tolvsrød torg sammen med Folksom og Coop Norge Eiendom føyer seg inn i rekken av gode prosjekter, avslutter Gjestemoen.

 

Fornøyd leder av Folksom

– Valget av Betonmast Buskerud-Vestfold som entreprenør underbygger våre ambisjoner om å levere gode prosjekter som gir merverdi til lokalsamfunnet. Vi er overbevist om at Betonmast sin solide erfaring og imponerende portefølje av vellykkede prosjekter gjør dem til den riktige samarbeidspartneren for utviklingen av Tolvsrød Torg, sier Pål Egeland, administrerende direktør i Folksom.

– Betonmast sin evne til å levere innovative og teknisk avanserte løsninger, samt deres fokus på bærekraft blant gjennom BREEAM-sertifisering, harmonerer godt med våre egne målsetninger for dette prosjektet, avslutter Egeland.

Forprosjektet er allerede startet og rammetillatelse forventes innsendt i 4. kvartal med oppstart byggearbeider tidlig i 2024.

For ytterligere informasjon:
Kristian Gjestemoen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold. Telefon: 922 34 307
Pål Egeland, administrerende direktør i Folksom. Telefon: 970 78 630
Peter Sandrup, konsernsjef i Betonmast, Telefon: + 47 915 88 645

 

Les mer om Tolvsrød torg

Les mer om Betonmast

v70_hager-2-1

Facebook-post-torgbygget-2

v70_Fugleperspektiv-2_lav

 

 

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!