Attraktive og fleksible lokaler for helserelatert virksomhet på Tolvsrød torg


13 mai, 2024

Leter du etter nye rammer hvor bedriften din kan utvikle seg?

Flytt til Tolvsrød torg og vær midt i mulighetene. Tolvsrød torg er definert som områdesenter og skal når ferdig utviklet inneholde, i tillegg til bolig, de viktigste forretnings-, serverings- og tjenestetilbudene man trenger i dagliglivet.

Vi ser etter deg som driver helserelatert virksomhet og som ønsker å være med på å utvikle Tolvsrød torg til møteplassen for Tolvsrødfolk. Det er allerede flere næringsdrivende som får adresse på Tolvsrød torg når første byggetrinn står ferdig høsten 2025, og vi har fortsatt plass til flere. I første etasje vil du finne Coop Xtra, bokhandel, frisør og apotek. Tannlege flytter inn i tredje etasje. 

Arealene som er ledige varierer i størrelse fra 20m² til 400m² i både 2. og 4 etasje i næringsdelen ut mot Valløveien. Her kan du leie alt fra enkeltkontor til en hel etasje. Alt etter hva som passer deg og din virksomhet best. Innvendig vil lokalene kunne tilpasses virksomheten, og justeres etter deres behov og ønsker for både størrelse og utforming. Det blir etablert garderobe, dusj, kjøkken, personalrom og tilgang til takterrassen for alle drivere.

4652-perspektiv-09_lav-1

Innflytting tidlig 2026

Næringsarealene ferdigstilles og er klar for innflytting tidlig 2026. Vi vurderer også ferdigstillelse allerede høsten 2025. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med interessenter allerede. Er du nysgjerrig, så ta kontakt.

Om Tolvsrød torg

Tolvsrød torg skal bli en levende møteplass med en god miks av bolig og næring. Intensjonen, i tillegg til å skape et hyggelig bosted, er å samle det viktigste forretnings-, serverings- og tjenestetilbudet man trenger i dagliglivet på Tolvsrød.

Første byggetrinn i prosjektet består av 42 leiligheter fra størrelse 40m² til 120m² fordelt på to bygg, og vil inneholde både boliger og næring. Extra flytter ut av dagens lokaler og får en ny, stor og moderne butikk sammen med frisør, bokhandel og apotek på gateplan. Det vil også etableres tannlege- og helserelatert virksomhet i deler av bygget ut mot Valløveien. 

Ferdig utbygget vil Tolvsrød torg bestå av 6 nye bygg med til sammen rundt 100 leiligheter og 3.500m2 næring og flere gode lekeplasser for lek og rekreasjon. I tillegg vil 800m2 butikklokaler i dagens Coop-forretning bli rehabilitert.

Prosjektet utvikles av Tolvsrød Eiendom AS som eies 50/50 av Coop Norge Eiendom AS og Folksom AS.  Sammen skal vi utvikle Tolvsrød torg til å bli det nye områdesenteret for nærområdet.

4652-perspektiv-03_lav-1

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Les mer på tolvsrødtog.no

Se finn annonse

 

 

Nyheter

1. juli, 2024

Folksom Færdercup er tilbake i 2024!